01-10-05

 Season 1; disk 5.

17: Letters from Pegasus.
Als het team te weten komt dat de hele Wraith vloot op weg is naar de stad, besluiten ze hun laatste krachten in te zetten om een bericht naar Stargate Command te sturen over de dreiging van de Wraith en het gevaar voor de inwoners van Atlantis. Terwijl de meeste teamleden bezig zijn met het opnemen van berichten aan hun naasten, beginnen Sheppard en Teyla aan een missie die hen rechtstreeks naar de legers van de Wraith zal leiden!
18: The gift.
Wanneer Teyla wordt geplaagd door afschuwelijke nachtmerries over de Wraith besluit ze raad te vragen aan de stadpsycholoog. Ze ontdekt dat ze de Wraith kan aanvoelen. Vastbesloten hierover meer te weten te komen onderneemt ze met een klein team een missie naar een planeet waar de slachtoffers van de Wraith op "wonderbaarlijke" wijze terugkeren. Daar ontdekken ze een genetisch laboratorium. Is de connectie tussen Teyla en de Wraith soms het resultaat van genetische experimenten?
19: THE SIEGE (PART 1).
Terwijl de Wraith vloot dichter bij Atlantis komt beginnen de spanningen tussen Teyla en enige leden van het team toe te nemen vanwege haar connectie met de Wraith. Als een verkenningsmissie in een hinderlaag loopt wordt ze beschuldigd van het verraden van de locatie van het team. Sheppard neemt het voor haar op maar ook hij begint te twijfelen wanneer degene die haar heeft beschuldigd bewusteloos wordt aangetroffen na een aanval van een onbekende vijand!
20: THE SIEGE (PART 2).
Als de Wraith hun aanval op Atlantis openen krijgt het team versterking van de aarde die opduikt met nucleaire wapens en goed nieuws. Het slagschip Daedalus wordt over vier dagen verwacht! Maar als de nucleaire raketten eenvoudig door de Wraith worden vernietigd wordt al snel duidelijk dat de huidige versterkingen niet eens genoeg zijn voor vier uur, laat staan vier dagen!
 
2004

21:38 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.