01-10-05

Season 1; disk 1.

1 & 2: Rising:
Het SG-1 team meent dat het de laatste overblijfselen van de Lost City of the Ancients heeft gevonden, de makers van de Stargates. Stargate Command stuurt daarop onder leiding van wetenschapster Dr. Elizabeth Weir een nieuwe expeditie naar het verafgelegen Pegasus Universum. Dat team ontdekt daar op de zeebodem een hoog ontwikkelde maar verlaten stad, een groep rondtrekkende nomaden maar ook een dodelijke vijand die zich voedt met de energie van mensen!
3: Hide and Seek.
Het DNA van Dr. McKay wordt aangepast zodat het aansluit bij de genetische code van de Ancients. Hierdoor is hij in staat de geavanceerde technologie te gebruiken maar kan ineens niet meer eten! Ondertussen laat een van de kinderen van Athosians tijdens verstoppertje spelen per ongeluk een duister wezen vrij. Als Atlantis vervolgens te maken krijgt met een reeks technische storingen komt het team erachter dat het schimmige wezen zich tegoed doet aan de energievoorraden van de stad!
4: Thirty Eight Minutes.
Op de vlucht, na de onverwachte en pijnlijke confrontatie met Wraith, probeert het Atlantis team zo snel mogelijk in Puddle Jumper bij de Stargate te komen. Maar door een technisch mankement komen ze halverwege de Stargate vast te zitten. Ze hebben nog maar 38 minuten voordat de Stargate sluit en omdat de Puddle Jumper al half gedematerialiseerd is zou dat betekenen dat hij in twee stukken wordt gehakt! Het wordt een race tegen tijd en ruimte.
 
2004

21:51 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

very good

Gepost door: gebriel | 04-04-07

De commentaren zijn gesloten.