01-10-05

Season 1; disk 3.

9: Underground.
Wanneer de rantsoenen van Atlantis niet meer toereikend zijn begint Dr.Weir met andere werelden te handelen voor voedsel. Sheppard, McKay, Ford en Teyla ondernemen een handelsmissie met de Genii, een eenvoudig volk van landbouwers. Maar onder hun onschuldige gewassen verbergen de Genii een machtig defensieapparaat en een brandend verlangen tot oorlogvoering! Zal deze nieuwe medestander samen met Atlantis de strijd aanbinden tegen de Wraith of juist meer problemen veroorzaken dan ooit tevoren?
10: The Storm.
Met een monsterlijke en allesvernietigende storm in het vooruitzicht die slechts eenmaal per 20 of 30 jaar voorkomt, probeert Sheppard een veilig onderkomen voor de Atlantians te vinden op Manara. Ondertussen bedenken McKay en Zalenka een plan om de elektriciteit die de storm voortbrengt te gebruiken om het beschermende krachtveld rond Atlantis weer te activeren. Maar Teyla, Ford en Beckett komen vast te zitten op het vasteland van Athosia
11: The Eye.
Verraden door de Manarians speelt Sheppard een levensgevaarlijk kat en muis spel met de soldaten die de macht over Atlantis hebben overgenomen en Weir en McKay gegijzeld hebben. Nu Atlantis onder controle van de Genii staat en het team verdeeld is moet Sheppard de overige leden van het Stargate team redden om aan de op handen zijnde vernietiging van de stad te ontsnappen.
12: The Defiant One.
Tijdens een onderzoek naar een oeroud wapensysteem in het heelal stuiten Sheppard en McKay op een nabijgelegen planeet op het wrak van een Wraith schip. Ze komen erachter dat het voertuig een bevoorradingsschip is dat mensen als voedsel vervoert. Maar wat ze niet weten is dat één van de Wraith bemanningsleden de crash overleeft heeft en zich voedt met de lading!
 
2004

21:47 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.