03-03-07

Season 2; disc 1.

sga-1

1 - The Siege - Part III
De Daedalus arriveert om de ZPM te brengen en Atlantis te helpen verdedigen tegen de Wraith. Maar zal het genoeg zijn om de versterkingen van de Wraith tegen te houden.

2 - The Intruder
Een Wraith Artificial Intelligence heeft de computers aan boord van de Daedalus geïnfecteerd. Het A.I. neemt het schip over en zet koers naar Wraith gebied. Dr. Rodney McKay moet het computervirus elimineren voor het er in slaagt Wraith gebied te bereiken.

3 - Runner
Lt. kolonel John Sheppard en zijn team zijn nog steeds op zoek naar Lt. Aiden Ford om hem terug te brengen naar Atlantis en hem van zijn verslaving af te helpen. In plaats daarvan wordt het team van Lt. Kolonel John Sheppard gevangen genomen door een man die al jaren achterna gezeten wordt door de Wraith.

4 - Duet
Dr. McKay en Cadman worden door een Culling Beam een Wraith Darth ingestraald. Het lukt het team om de Darth neer te schieten, maar Dr. McKay en Cadman zitten nog steeds vast in de transporter. Als Dr. Zelenka Dr. McKay uit de transporter haalt blijkt hij ook een stukje van Cadman meegenomen te hebben.

2005

19:43 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

very good

Gepost door: gebriel | 04-04-07

De commentaren zijn gesloten.