03-03-07

Season 2; disc 2.

sga-2

5 - Condemned
Lt. Kolonel John Sheppard en zijn team vinden een wereld waarin mensen leven die wel technologisch geavanceerd zijn. De teamleden vinden het vreemd dat deze mensen ogenschijnlijk met rust gelaten worden door de Wraith, maar ze beginnen toch onderhandelingen om technologie en voedsel te kunnen ruilen.

6 - Trinity
Het team van luitenant kolonel John Sheppard stuit op een bijna vernietigde wereld met een Ancient wapen. Dr. Rodney McKay weet zeker dat hij het wapen weer aan de gang kan krijgen met de aanwijzingen die de Ancients achter hebben gelaten. Dr. Zelenka vind het vreemd dat er niets over deze Ancient buitenpost te vinden is in de Atlantis database.

7 - Instinct
Het Atlantis expeditieteam stuit op een jonge Wraith die bij een man leeft die haar van de dorpelingen beschermt en opvoed. De vrouwelijke Wraith lijkt helemaal aangepast aan het menselijke leven en hoeft zich volgens de man niet te voeden met mensen, omdat hij een speciale kruidendrank ontdekt heeft dat de honger bij de Wraith wegneemt.

8 - Conversion
Lt. kolonel Sheppard ondergaat een merkwaardige transformatie nadat hij is geïnfecteerd met het anti-wraith drug waar Dr. Carson Beckett aan werkt.

2005

19:41 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.