03-03-07

Season 2; disc 1.

sga-1

1 - The Siege - Part III
De Daedalus arriveert om de ZPM te brengen en Atlantis te helpen verdedigen tegen de Wraith. Maar zal het genoeg zijn om de versterkingen van de Wraith tegen te houden.

2 - The Intruder
Een Wraith Artificial Intelligence heeft de computers aan boord van de Daedalus geïnfecteerd. Het A.I. neemt het schip over en zet koers naar Wraith gebied. Dr. Rodney McKay moet het computervirus elimineren voor het er in slaagt Wraith gebied te bereiken.

3 - Runner
Lt. kolonel John Sheppard en zijn team zijn nog steeds op zoek naar Lt. Aiden Ford om hem terug te brengen naar Atlantis en hem van zijn verslaving af te helpen. In plaats daarvan wordt het team van Lt. Kolonel John Sheppard gevangen genomen door een man die al jaren achterna gezeten wordt door de Wraith.

4 - Duet
Dr. McKay en Cadman worden door een Culling Beam een Wraith Darth ingestraald. Het lukt het team om de Darth neer te schieten, maar Dr. McKay en Cadman zitten nog steeds vast in de transporter. Als Dr. Zelenka Dr. McKay uit de transporter haalt blijkt hij ook een stukje van Cadman meegenomen te hebben.

2005

19:43 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Season 2; disc 2.

sga-2

5 - Condemned
Lt. Kolonel John Sheppard en zijn team vinden een wereld waarin mensen leven die wel technologisch geavanceerd zijn. De teamleden vinden het vreemd dat deze mensen ogenschijnlijk met rust gelaten worden door de Wraith, maar ze beginnen toch onderhandelingen om technologie en voedsel te kunnen ruilen.

6 - Trinity
Het team van luitenant kolonel John Sheppard stuit op een bijna vernietigde wereld met een Ancient wapen. Dr. Rodney McKay weet zeker dat hij het wapen weer aan de gang kan krijgen met de aanwijzingen die de Ancients achter hebben gelaten. Dr. Zelenka vind het vreemd dat er niets over deze Ancient buitenpost te vinden is in de Atlantis database.

7 - Instinct
Het Atlantis expeditieteam stuit op een jonge Wraith die bij een man leeft die haar van de dorpelingen beschermt en opvoed. De vrouwelijke Wraith lijkt helemaal aangepast aan het menselijke leven en hoeft zich volgens de man niet te voeden met mensen, omdat hij een speciale kruidendrank ontdekt heeft dat de honger bij de Wraith wegneemt.

8 - Conversion
Lt. kolonel Sheppard ondergaat een merkwaardige transformatie nadat hij is geïnfecteerd met het anti-wraith drug waar Dr. Carson Beckett aan werkt.

2005

19:41 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disc 3.

sga-3

9 - Aurora
Het team van Lt. kolonel Sheppard stuit op een Ancient schip met nog levende, maar in stasis verblijvende, Ancients. Lt. kolonel Sheppard gaat hun virtuele wereld binnen en merkt dat niet iedereen is wie ze zeggen dat ze zijn.

10 - The Lost Boys
Het expeditieteam van Lt. kolonel Sheppard wordt gevangen genomen door Lt. Aiden Ford en zijn nieuwe team van jonge mannen verslaafd aan het Wraith enzym. Lt. Aiden Ford wil de hulp inroepen van zijn oude team om een aanval te plegen op een Hive schip.

11 - The Hive
Lt. Kolonel Sheppard en zijn team zijn gevangen genomen door de Wraith na de aanval op het hive schip door Lt. Aiden Ford. McKay doet zijn best om zijn teamleden te bevrijden.

12 - Epiphany
Lt. Kolonel Sheppard bevind zich op een planeet waar de tijd sneller voorbij gaat. Hij kan geen contact meer krijgen met zijn andere teamleden en Atlantis.

2005

19:39 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disc 4.

sga-4

13 - Critical Mass
Een spion van de Trust plaatst een bom op Atlantis. De spion en de bom moeten gevonden en uitgeschakeld worden voor de Wraith terug komen en Atlantis ontdekken.

14 - Grace Under Pressure
Dr. McKay raakt te water met een Puddle Jumper. Zijn enige kans van overleven is een hallucinatie van kolonel Samantha Carter.

15 - The Tower
Het expeditie team vind een Ancient verdedegingsmechanisme op een planeet. Lt. kolonel John Sheppard wordt als pion gebruikt door de diverse troonopvolgers van de planeet.

16 - The Long Goodbye
Het expeditie team vindt twee menselijke lichamen die al lang in stasis zijn. Het bewustzijn van de twee gevonden lichamen nemen de lichamen van lt. kolonel Sheppard en Dr. Elizabeth Weir over en gaan verder met de ruzie die ze hadden voor ze in stasis werden geplaatst.

2005

19:37 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disc 5.

sga-5

17 - Coup D'Etat
Een van de expeditie teams van Atlantis verdwijnt plotseling. Als het team van lt. kolonel Sheppard op onderzoek uit gaat bevinden ze zich ineens in een Genii coupe.

18 - Michael 
Een jonge luitenant met geheugenverlies heeft verschikkelijke nachtmerries dat hij een Wraith is. Maar de ontdekking die later gedaan wordt is nog veel schokkender.

19 - Inferno
Het Atlantis team vindt een civilisatie die op het punt staat vernietigd te worden door een super vulkaan. Het team raakt vast op de planeet wanneer de stargate vernietigd wordt gedurende de evacuatie.

20 - Allies
Michael en zijn Wraith fractie arriveren op Atlantis om een aliantie voor te stellen. Ze hopen dat het retro virus van dr. Carson Beckett de voor hun vijandelijke Wraith kan omvormen tot prooi.

2005

19:35 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |