04-11-08

Season 3; disc 4.

atlantis-4

13. Irresponsible - Een man, genaamd Lucius Lavin, doet zich voor als een held op een planeet. Hij blijkt in bezit te zijn van een Personal Shield Emitter die gebouwd is door de Ancients. Hij trekt de aandacht van de Atlantis-expeditie, maar ook van Acastus Kolya.

14. Tao of Rodney - McKay krijgt een ongeluk met een apparaat dat zijn DNA heeft veranderd. Hij krijgt bovenmenselijke krachten en wordt steeds briljanter. McKay vindt het in eerste instantie geweldig, maar door de snelle evolutie van McKay kan zijn lichaam het niet aan. De enige manier om te overleven is om op te stijgen en zo te leven bij de Ancients.

15. The Game - Majoor Lorne's team ontdekt een planeet die hetzelfde is als de beschrijving van Sheppard en McKay's spel. Het blijkt dat het geen spel is, maar een sociaal experiment van de Ancients. De planeet staat nu op het punt van oorlog, door toedoen van Sheppard en McKay.

16. The Ark - Sheppard en zijn team ontdekken een ruimtestation van een volk dat vluchtte voor de Wraith. Het volk bouwde het ruimtestation om de laatste van hun volk te redden, maar als een zelfmoordaanslag het station ernstig beschadigt, komen niet alleen Sheppard en zijn team in levensgevaar, maar ook de laatst levende mensen van een planeet.

2006

18:38 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.