04-11-08

Season 3; disc 5.

atlantis-5

17. Sunday - De Atlantis expeditie probeert te relaxen tijdens een vrije dag, totdat er plotseling een bom explodeert. Drie mensen worden gedood en er blijkt nog een wetenschapper rond te lopen met nog een bom. In de poging om de bom te ontmantelen vindt helaas een belangrijk gezicht van het Atlantis expeditie de dood.

18. Submersion - De Atlantis expeditie ontdekt een energieplatform op de bodem van de oceaan, dat misschien net zoveel energie kan leveren als een ZPM. Als Sheppard en zijn team het platform willen opstarten krijgen ze echter een onverwachts bezoek van een Wraithkoningin die er al duizend jaar lang blijkt te leven.

19. Vengeance - Michael heeft geëxperimenteerd met de Iratus-bug en heeft geprobeerd een monster te scheppen nog verschrikkelijker dan de Wraith. Het team van Sheppard ontdekt één van zijn laboratoriums en probeert hem te stoppen.

20. First Strike - SGC besluit om vanaf Atlantis een aanval op de replicators te lanceren. Aarde begint een aanval tegen de thuisplaneet van de Asurans wanneer men ontdekt dat de Replicators een vloot van ruimteschepen aan het bouwen zijn.

2006

18:35 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.