29-10-09

Season 4; disc 3.

atlantis-3

Aflevering 09 - Miller's crossing: Jeannie McKay wordt ontvoerd door Henry Wallace. Wanneer McKay terugkeert naar de Aarde wordt ook hij ontvoert. Zij moeten zijn dochter proberen te redden van een dodelijke ziekte door nanites te gebruiken.

Aflevering 10 - This mortal coil: Er stort een drone in Atlantis. Plotseling vind het team Dr. Weir in een verborgen ruimte. Maar wat ze niet weten, is dat ze eigenlijk klonen zijn. Wanneer ze het echte team ontmoeten, worden ze aangevallen door de Replicators.

Aflevering 11 - Be all my sins remember'd: Todd, de Wraith wil met Sheppard een alliantie vormen om de Replicators uit te schakelen. De Daedalus, de Appollo en een vlot korfschepen gaan een gevecht aan met de Replicator moederschepen. McKay creeert zijn eigen Replicator om zo de Asuran thuisplaneet te vernietgen.

Aflevering 12 - Spoils of war: Todd de Wraith roept de hulp in van het team. Hij vertelt hen over het kloon laberatorium waar nieuwe Wraith geboren worden. Maar dan wordt het team gevangen genomen en voor de koningin gebracht.

2007

15:19 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.