29-10-09

Season 4; disc 1.

atlatis-1

Aflevering 01 - Adrift: Atlantis drijft rond terwijl het schild instort. Weir is zwaar gewond en langzaam aan het sterven. McKay denkt dat hij haar kan redden. Ondertussen moet een leger Puddle Jumpers astroides neerschieten.

Aflevering 02 - Lifeline: Sheppard en zijn team reizen naar de Replicator wereld om daar een ZPM te stelen. Maar ze hebben de hulp nodig van Weir. McKay vind de aanvalscode van de Replicators. Maar dan wordt Weir gevangen genomen.

Aflevering 03 - Reunion: Ronan komt in contact met oude vrienden van Sateda. Ze willen een Wraith laberatorium aanvallen en hebben hulp nodig. Ondertussen arriveert Col. Carter als nieuwe leider van Atlantis.

Aflevering 04 - Doppelgangers: Sheppard wordt onbewust gastheer van een buitenaards wezen dat iedereen rond hem nachtmerries geeft. Maar nadat Kate Heightmeyer sterft, probeert Sheppard McKay te redden.

2007

15:23 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disc 2.

atlatis-2

Aflevering 05 - Travellers: Sheppard wordt in zijn Puddle Jumper gevangen genomen door Larin. Zij heeft hem nodig voor een verborgen Ancient oorlogschip te activeren. Maar Sheppard werkt niet echt mee en probeert Atlantis te contacteren.

Aflevering 06 - Tabula Rasa: In Atlantis breekt een virus uit en de stad. Katie kan zich niet herinneren wie ze is. Dit maakt McKay erg bezorgd. Maar Teyla en Ronan zijn immuum voor het virus. Maar dan verliest bijna iedereen zijn geheugen.

Aflevering 07 - Missing: Teyla en Jennifer zijn op bezoek bij de Athosianen maar wanneer ze daar aankomen, is het dorp helemaal leeg. Iedereen is verdwenen. Plotseling valt een groep Bolokai Teyla en Keller aan. Kunnen ze aan de Bolokai ontkomen?

Aflevering 08 - The seer: Het team ontmoet een man die de toekomst kan voorspellen. Woolsey komt Col. Carter evalueren maar bemoeit zich snel met de zaken. De stervende man voorspelt dat Atlantis binnenkort wordt aangevallen.

2007

15:21 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disc 3.

atlantis-3

Aflevering 09 - Miller's crossing: Jeannie McKay wordt ontvoerd door Henry Wallace. Wanneer McKay terugkeert naar de Aarde wordt ook hij ontvoert. Zij moeten zijn dochter proberen te redden van een dodelijke ziekte door nanites te gebruiken.

Aflevering 10 - This mortal coil: Er stort een drone in Atlantis. Plotseling vind het team Dr. Weir in een verborgen ruimte. Maar wat ze niet weten, is dat ze eigenlijk klonen zijn. Wanneer ze het echte team ontmoeten, worden ze aangevallen door de Replicators.

Aflevering 11 - Be all my sins remember'd: Todd, de Wraith wil met Sheppard een alliantie vormen om de Replicators uit te schakelen. De Daedalus, de Appollo en een vlot korfschepen gaan een gevecht aan met de Replicator moederschepen. McKay creeert zijn eigen Replicator om zo de Asuran thuisplaneet te vernietgen.

Aflevering 12 - Spoils of war: Todd de Wraith roept de hulp in van het team. Hij vertelt hen over het kloon laberatorium waar nieuwe Wraith geboren worden. Maar dan wordt het team gevangen genomen en voor de koningin gebracht.

2007

15:19 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disc 4.

atlantis-4

Aflevering 13 - Quarentine: Rodney McKay voelt zich zenuwachtig omdat hij Katie ten huwelijk wil vragen. Maar dan gaat Atlantis in een lockdown procedure. Ondertussen probeert Sheppard Col Carter en Zelenka te bevrijden uit een transport kamer.

Aflevering 14 - Harmony: Col Sheppard en McKay moeten een jong meisje beschermen tegen de Geni. Ze moet een spirituele zoektocht doen om koningin te worden. Zelf werkt het kind niet mee ter ergenis van McKay.

Aflevering 15 - Outcast: Sheppard's vader is overleden. Hij en Ronan reizen terug naar de Aarde. Daar vertelt iemand dat er een Replicator los loopt op de Aarde. Samen met een oude bekende, proberen ze de Replicator te stoppen.

Aflevering 16 - Trio: McKay, Carter en Keller vallen tijdens een misse in een diepe ondergrondse kamer. Carter heeft haar voet gebroken. De kamer lijkt het niet lang te houden door de vele aarbevingen die kort op elkaar volgen.

2007

15:17 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disc 5.

atlantis-5

Aflevering 17 - Midway: Ronan wordt geevalueerd door de IOA. Carter wil hem daarbij helpen en roept de hulp in van Teal'c. Ronan moet niets weten. Wanneer Teal'c en Ronan naar het Midweg station gaan, wordt het aangevallen door de Wraith.

Afleveringen 18 & 19 - The kindred (deel 1 & 2): Er is een mysterieuze ziekte in de Pegasus Galaxy. Teyla krijgt een visioen van Kanaan. Wanneer ze naar een planeet reist, wordt ze plots ontvoerd door een Wraith Dart. Michael vertelt haar dat hij verandert is.

Aflevering 20 - The last man: Col. Sheppard reist 40.000 jaar in de toekomst waar de zee van Atlantis niet meer bestaat. Een hologram van McKay probeert hem te helpen door hem naar de juiste tijd terug te sturen.

2007

15:15 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |