28-11-09

Season 5; disc 1.

SA 1

01 - Search and rescue: Sheppard is zwaar gewond. Col. Carter probeert een reddingsmissie te starten maar dan arriveert Michael's korfschip en valt de Daedalus aan. Sheppard's team sluipt aan boord van het korfschip om Teyla te redden. Maar dan breekt Teyla's water en moet McKay de baby te verlossen.

02 - The seed: Dr. Keller zoekt naar een geneesmiddel voor Carson Beckett. Ondertussen arriveert Richard Woolsey als de nieuwe leider van Stargate Atlantis. Beckett wordt herwekt en het medicijn werkt. Keller komt zich niet melden de volgende dag. Het team vindt haar in haar kamer.

03 - Broken ties: Ronan wordt ontvoerd door Tyre. Hij probeert Ronan te hersenspoelen zodat hij werkt voor de Wraith. Het team is op zoek naar Ronan maar ontdekken dat hij een Wraith aanbidder is geworden.

04 - The Daedalus variations: Col. Sheppard en zijn team vind het schip de Daedalus maar merken dat het verlaten is. Teyla bekijkt de laatste video van de commandant van het schip Col. Sobol. Maar Sheppard kent helemaal geen Sobol.

2008

19:19 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.